slysz Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) SiemaMój pierwszy post na forum więc witam wszystkich Użytkowników. Założyłem konto ponieważ szykuję się do kupna pierwszego motocykla, już bardzo dawno temu zostało postanowione, że będzie to bandit a, że fundusze pozwalają to od jakiegoś czasu się rozglądam. Czy możecie coś powiedzieć na temat tego ogłoszenia ? Szukam motorku w okolicach Warszawy lub na Podkarpaciu. Cena za sam motor max. 6tys. Była by na forum chętna osoba jechać obejrzeć ze mną lub samemu? Ja nie mam bladego pojęcia na co zwrócić uwagę. Oczywiście za opłatą.http://allegro.pl/suzuki-bandit-n600-warszawa-zadbany-i6875344402.htmlPzdr Edytowane 6 Lipca 2017 przez slysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 To jest jakiś składak bo bandity mają ramę pod kolor motocykla. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) To jest jakiś składak bo bandity mają ramę pod kolor motocykla.Edit:Nieorginalne: lakier, kierunki, wydech, lusterka, obrotomierz - czyli leżał, ale, który nie leżał :biggrin:pierdolenie o przebiedu mnie śmieszy.... ten silnik robi 250 tyś bez problemu, wystarczy regulować zawory i zmieniać olej. Zaloguj się na forum banditcrew i kup coś od użytkownika - wielu przesiada się z 600 na 1200 i sprzedaje zadbane egzemplarze w normalnych cenach. Edytowane 6 Lipca 2017 przez bonhart88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slysz Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Dzięki za szybką odpowiedź !!! Co do licznika to na to nie patrzę bo wiem po byłym samochodzie, że to nie idzie w parze ze stanem technicznym, zresztą jaki % aut ma oryginalny stan. W motorach myślę że podobnie. Po Waszych radach tego odpuszczam, ale nadal poszukuję osoby która by w razie czego dokonała oględzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi