Glenroy Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Witam, Szukam nowego domu dla świetnego zestawu tekstyliów, kurtka Held Renegade r.XL i spodnie Held Murdock r.XL, komplet kupiłem pod koniec listopada 2016, w sumie przejechałem w nim nie więcej jak 1000km, praktycznie od 3 miesięcy wisi w szafie, ja definitywnie wróciłem do skóry. Zestaw praktycznie nowy, bez żadnych śladów użytkowania, nie licząc kilku much na kurtce. Podpinki nie były ani razu używane. Zestaw jest objęty 5-letnią rozszerzoną gwarancją dobrych sklepów motocyklowych, fakturę i wszystkie metki jakie przy nim były, wysyłam razem z nim. Cena jaka mnie interesuje, to 1250zł. Cena myślę wręcz śmieszna, bo spodnie oddaję praktycznie za darmo ;). http://allegro.pl/held-renegade-held-murdock-r-xl-i6876907350.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi