JRK Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 Ja również polecam "szperaki" kiedyś szukałem spodni snowboardowych i znalazłem nowiutkie spodnie Moto Line na szelkach, z odblaskami, ściągaczami i innymi cudami, 100% water proof :D Dałem za nie 45 zł, a na snowboardzie/nartach też jest git :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz_ Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Icea to jak coś znajdziesz to zapodaj adresy bo i ja bym sobie coś kupił na moto bo te jeansy to takie srednie są do jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Icea to jak coś znajdziesz to zapodaj adresy bo i ja bym sobie coś kupił na moto bo te jeansy to takie srednie są do jazdy. Chodzi o moj projekt?Tutaj masz baze do niego:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31722600 Oczywiscie ja mam zamiar uzyc kombinezonu czołgisty - ladniejszy i funkjonalniejszy :D . Jeszcze tylko obszyc to czyms, wstawic gabkowe ocieplacze i/lub ochraniacze, wszysc odblaski i masz super kaftanik :P Mozna takze uszyc samemu od podstaw z kevlaru jako bazy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz_ Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Eee...gapa jestem i tyle. Nie zauważyłem, że jest jeszcze jedna strona. Chodziło mi żebyś podał mi (prośba do Icey) adresy lumpeksow jak gdzieś w jakimś coś znajdziesz bo ja znam adresy tylko dwóch. To do posta z 12-09-2004, 22:18 W sumie jutro pojezdze po lumpexach za spodenkami na enduro . Pozdro i sorki za wprowadzenie w drobny błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 prośba do Icey Icea'ego lub Icego :D Adresy lumpexow ... szczerze - nie znam, jedz na dowolny bazarek - zawsze cos sie znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi