mesiash Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/yamaha-fz-yamaha-fz1-abs-nie-cb-gs-z-stan-salon-ID6yXNHx.html Sprzedam Yamahę fz1 ABS, z 22 grudnia 2009 roku, sprowadzoną z Niemiec z 3 kluczykami, przebiegiem 4184 km na co mam dokumenty, przez mojego kolegę ( wcześniejszego właściciela ). Motocykl został kupiony od kobiety której mąż zginął w wypadku motocyklowym i od chwili śmierci stał kilka lat zanim został sprzedany. yamaha jest bezwypadkowa, w stanie salonowym, żadna śruba w silniku nie była jeszcze odkręcana, przy montażu gmoli po raz pierwysz była zdejmowana osłona zębatki zdawczej. Grubość tarcz nie nosi jeszcze śladów użytkowania, co potwierdza niski przebieg. Olej zmieniałem co 6 tysięcy, ze względu na wizyty na torze. Motocykl sprzedaję ponieważ jazdą torową zaraziłem się bardziej niż uliczną, a geometria motocykla nie pozwala mi go już niżej położyć co starałem się uwidocznić na jednym ze zdjęć. w związku z czym chcę przesiąść się na sporta. Sprzęt jest wyposarzony w 150 konny silnik, który dostrojono tak żyby dawał jak najwięcej frajdy z przyśpienienia, ma krótkie dwa pierwsze biegi które dają niesamowite odejście. Hamulce z systemem ABS zapewniają 100 % pewności siebie przy hamowaniu nie pozwalając na uślizg boczny nawet w deszczu. Mam założone opony Bridgestone hypersport które spokojnie starczą do następnego sezonu, napęd w połowie naciągu. Do motocykla dokupiłem dedykowane oryginalne Gmole, stompgripy, licznik biegów, szybę, podgrzewane manetki. Do motocykla dorzucam blokade na tarczę z alarmem.Gwarantuję że motocykl jest rodzynkiem w Polsce i drugiego takiego nie znajdziesz. Sprzedaję go z bólem w sercu, ale na tor ten motocyk sie po prostu nie nadaje, a nie stać mnie na dwa. Jeśli chcesz możemy zajechać do Opolskiego salonu Yamahy na przegląd ( na twój koszt ) nie mam nic do ukrycia, motocykl jest pozbawiony jakochkolwiek wad ukrytych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 To w sumie ile razy zmieniałeś już olej? Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesiash Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 (edytowane) To w sumie ile razy zmieniałeś już olej?jak na razie, takie są zalecenia mojego serwisanta, w tym sezonie zrobiłem 2 tysiące km więc jeszcze ani razu (w tym roku ) :)mój bład w konstrukcji zdania Edytowane 27 Czerwca 2017 przez mesiash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi