BubRb Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Rozbierał ktoś takie cudo... ?Powstał luz pomiędzy uchwytem trąbki a sprężareczką....Oba elementy widoczne na zdjęciu...Jak się oba elementy ściśnie, to się uszczelnia i wali jak lokomotywa...Chciałbym to rozebrać i naprawić. Cytuj Nie jedź szybciej, niż lata Twój Anioł Stróż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 No to kolego B pozostaje Ci rozebrać i naprawić/ uszczelnić.Wiem że nic przełomowego nie napisałem, ale przy okazji trochę się "rozerwiesz" od codzienności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BubRb Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 lech N.... no witaj przyjacielu, jak zdrowie Wasz (Małżonki, Twoje ) ?.........proszę na prv. To co widać na foto, to są dwie części = 1.trąbka + 2.sprężarka....na walec sprężarki nasunięte są łapy trąbki...eh trudno to wytłumaczyć.Jedno z drugim wygląda, że jest połączone na wcisk...tylko nie wiem jak i gdzie nadusić, żeby rozdzielić....nie widać śrub, połączeń...magic. ;-) miłego dnia Cytuj Nie jedź szybciej, niż lata Twój Anioł Stróż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BubRb Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Witajcie...Zaryzykowałem i problem obaliłem sam.... relacja foto poniżej... miłego dnia Cytuj Nie jedź szybciej, niż lata Twój Anioł Stróż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Ładna foto relacja. Przyda się potomnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Podpiąłem aby łatwiej znaleźć. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi