Delfin Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Witam Poszukuję torby na bak, najlepiej mocowanej na magnesy, do której będę mógł wsadzić telefon z nawigacją, i ekranem 5". Cena najlepiej jak najmniejsza, tak do 150zł. Celowałem w Rebelhorn mini tankbag ale byłem w sklepie, i niestety mój telefon nie mieści się do kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Mam taki: http://sklep.metroracing.pl/pl/torby-i-bagaz/824-q-bag-speed-bag-evo.html Świetny, mały tankbag, używałem na Triumph Tiger, na magnes z osobnym miejscem na telefon. Schodząc z moto zarzucasz pasek na ramie i służy jako mała torebka .Wisi i czeka na inny motocykl, bo w obecnym mam plastikowy quasi bak ;) Polecam. Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Mała torba (jak większość do 150 zł) ma silne magnesy, które będą bardzo blisko telefonu. Na pewno wiesz co robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfin Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Mała torba (jak większość do 150 zł) ma silne magnesy, które będą bardzo blisko telefonu. Na pewno wiesz co robisz?Zakładam, że skoro jest zaprojektowana z kieszenią na telefon, to siła magnesów jest odpowiednia. A to znasz przypadki, że magnesy w torbie rozwaliły telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Magnesy sa w skrajnych , dolnych, zewnętrznych punktach torby.Telefon jest kilka cm wyżej .Wkładając dokumenty, jakieś chusteczki, mały napój , portfel , dość skutecznie rozdziela sie telefon od magnesu . Ja woziłem w nim Nokie 1520, 6", 3 sezony i działa do dzisiaj ;) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Paru klientów zgłaszało problemy z telefonem od magnesów różnych małych toreb, a uszkodzone tym sposobem karty płatnicze to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Tankbag fajna sprawa ale rysuje lakier,przynajmniej mój z oxforda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovronsky Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 A wozi ktoś magnetyczną torbę na plastikowym zbiorniku? Sprawdza się patent z magnetyczną matą samoprzylepną? Też szukam torby ale nie chcę pasków i nie jestem przekonany do montażu na wlewie, tym bardziej, że szukam średnio-dużej torby ok. 20l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfin Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Co prawda, nie kosztuje 150 zł ale można kupić za 200 zl. Profesjonalne i spełnia swoje zadaniehttp://allegro.pl/tankbag-givi-tank-lock-system-4l-warszawa-i6840550689.html#thumb/1Właśnie 150 to już mój maksymalny budżet. Jestem w trakcie kupowania kurtki+spodnie na motocykl, i nie bardzo mogę sobie pozwolić na szaleństwa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv81 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Napisz do tego kolesia i pytaj o givi EA106B,do 150 zyka z wysyłką wyrwiesz, bodajże puszczał po 125 zyka o ile wyśle bo różnie to z nim Mam taka i nie narzekam, jest jeszcze EA106 ale musisz sobie wymiary kieszeni na tel sprawdzić bo jest mniejsza https://www.olx.pl/i2/oferta/torba-torby-sakwy-motocyklowe-givi-xs-314-para-ea107-wp400-wp401-CID5-IDcp2Ft.html#:e71d90e0e3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfin Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi