arturexi Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 witam mam problem w mojej hondzie cr 250 z roku 1993 a mianowicie prdzestały mi wchodzic 4,5 bieg rozpołowiłem silnik i stwierdziłem ze zobacze jak to działa na silniku rozebranym i sie okazało ze jest wszystkie 5 biegów ale sprawdziłem wodzziki zębatki i łozyska wszystko było git zlozyłem silnik wrzucilem na rame i postanowiłem sie przejechac wsiadłem i sie okazało ze wchodzi tylko 1 niemam juz pomysłu co sie dzieje licze na pomoc z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 dużo robi dystansowanie skrzyni na karterach , tam jest uszczelka między karterami , składasz na silikon czy bez niczego ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdi Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Może źle poskładałeś wybierak? Cytuj -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturexi Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 dziekuje wam bardzo nigdy bym niepomyslał ze uszczelki tyle robia na karterach kupiłem go na sylikonie i to dlatego niechodziło a mam jeszcze jedno pytanie czy kosz zewnetrzny sprzegła z cr 250 z roku 96 bedzie pasował do cr z 93 rokdużo robi dystansowanie skrzyni na karterach , tam jest uszczelka między karterami , składasz na silikon czy bez niczego ? dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi