Xalgal Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Witam, zmieniałem dziś olej i filtr w Suzuki ltz 400. Z ciekawości rozciełem filtr oleju i tu ukazał się brzydki widok srebnych opiłków. Z czego moga być te opiłki nie było ich dużo ale były :(. Opiłki malutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 stal czy alu?Kiedy bylo grzebane w motorze? Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalgal Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Opiłki są salowe. W moto jedynie za mojej kadencji miało regulowane zawory i gaźnik. Zaraz po zakupie cały silnik sprawdzony wszystko było idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Co to znaczy ze silnik byl sprawdzony i kiedy?Duzo tego szuwaksu w oliwie? Wiesz to nie wrozenie z fusow.., moze klania sie rozpolowienie pieca Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalgal Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Była ściągana góra silnika jakieś 7 miesięcy temu. Nie ma tego dużo kilka opiłków. Jeżdżę 2-3 razy w miesiącu raczej spokojnie. Olej zmieniany mniej więcej co 2 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 sprawdz glowice , te silniki lubia sie tam zacierac Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi