Marcus175 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Siemka , Nie mogłem znaleść tematu więc pisze tu . Jaki polecacie olej do skrzyni ? Pacjent to rm 250 2t z 1995 r . Motocykl po renowacji jeśli chodzi o silnik (łożyska wału/skrzyni ) jedynie co skrzynia nie była robiona bo jest w dobrym stanie . Ciężko coś wybrać . Nie latam w terenie i mało kiedy odkręcam manetke na fulla , Motocykl jest bardziej dla mnie do jazdy spokojnej . widziałem że jeden koleś do ktma nalał 5w40 od diesla ale licze na lepsze porady :) Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambi Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 A jaki olej zaleca instrukcja obslugi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus175 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 sae 10w-40 ,api sf/sg lub sh/sj z jaso ma ale to rok 2008 . z 1995 r ciezko manuala dorwać . to samo sie zalewa w obu motocyklach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 motul transoil http://allegro.pl/motul-transoil-expert-10w40-1l-olej-przekladniowy-i6812446441.html nie jest drogi a sprawdzony ........ nie wiem jakim trzeba być debilem żeby lać do skrzyni motocykla 2t , pełen syntetyk do samochodu , przecież to nie smaruje jak należy a dodadtkowo niszczy niepotrzebnie sprzęgło.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi