Gabriel87 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 I tak będę robił... Napisze co wyszło Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Sprawdz stycznik sprzegla.. Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel87 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Sprawdz stycznik sprzegla..Czujnik czy stycznik? Gdzie on sie znajduje Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Mikro-wyłącznik krańcowy przy klamce sprzęgła - chyba o to koledze chodziło 🙂 2 kabelki do niego dochodzą, przykręcany jest od spodu klamki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 W suzuki masz czujnik (stycznik) sprzegla. Jesli jest uszkodzony lub nie wcisnieta klamka sprzegla to moto nie odpali (nie zakrecinrozrusznik) Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel87 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Ludzie jestem DEBILEMTen kabelk był odpiety od sprzegla czujnika czy tam stycznikaWysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 6 godzin temu, Gabriel87 napisał: Ludzie jestem DEBILEM Nie znam Cie, wiec nie bede sie klocil 😝 Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aroon77 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Hehe, miałem racje, zbyt blachę żeby sprawdzić na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 9 godzin temu, Gabriel87 napisał: Ludzie jestem DEBILEM Wręcz przeciwnie - posłuchałeś rad kolegów i sam sobie naprawiłeś motocykl 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel87 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 No tak ale taka pie**olą już bardziej się nie dało a rezebralem pół moto i przekaznik, rozrusznik, bezpieczniki, guziczki elektryczko...a do głowy nie przyszło że tam się mogło rozpiac. Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi