wojwes Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Witajcie,Jestem tak nowy, że nawet nie mam motocykla, choć już wiem że chcę kupić i że będzie to suzuki c50. Przeglądając ogłoszenia widzę niby te same maszyny, jednak czasem coś innego w nich znajduję.I o to chciałem was zapytać. Obserwuję 2 ogłoszeniaSuzuki VL 800 Volusia - Boulevard C50 VL 800 VOLUSIA C50/ INTRUDERSuzuki VL 800 Volusia - Boulevard C50patrząc na zdjęcia widzę, że ten drugi ma na baku napisane Boulevard, a pierwszy Intruder, Powiedzcie proszę na czym polega różnica?Dodatkowo jeszcze takie pytanie - pierwszy jest z 2005 - wiem, że wtedy zaczęto montować wtryski - jak łatwo sprawdzić czy motocykl ma wtrysk czy gaźnikdrugi to 2006 więc chyba nie ma wątpliwości. No i na koniec, jeśli możecie napiszcie mi na co zwrócić uwagę przy kupowaniu tego modelu i czy to dobry pomysł dla faceta, który od czasu do czasu chce pojeździć na motorze. To raczej sprzęt do krótkich wypadów niż na dalekie trasy i częste podróże. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niszczacyzboze Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Cześć, Przez to, że jesteś nowy Twoje linki są chyba z automatu usuwane, więc nie bardzo jestem w stanie zobaczyć obie aukcje.Generalnie te modele nie mają jakiś usterek nagminnych czy coś.Oglądając zwróć uwagę na historię motocykla, czy nie ma jakiś uszkodzeń ramy, silnika, czy zostawia jeden ślad. Obowiązkowo jazda próbna, sprawdzić czy przyspiesza hamuje itp. Jeśli chodzi o dodatki to kupując goły motocykl i później go doposażając to można powiedzieć, że każdy element to minimum 400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 dla osoby, która nie zna się na mechanice i modelach motocykli obowiązkowa do zakupu powinna być obecność co najmniej kogoś obeznanego, a najlepiej sprawdzenie warsztatów w okolicy i wizyta w jednym. stówka czy trochę więcej za sprawdzenie to znacznie mniej, niż późniejsze naprawy w przypadku zakupu złomu wypicowanego przez handlarzajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi