Jaroos Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Siemka, mam prblem w mojej aprilli ponieważ nie działają mi światła tylnie na krótkich z przodu. Może bardziej jasno to rozpisze :) *Gdy mam światła długie włączone to palą sie tylne*Gdy mam swiatła krótkie włączone to nie palą mi sie tylne Może ktoś wie o co można z tym zrobić czy spalone żarówki czy może coś z kablem. Rozkręciłem przód skutera tam gdzie mam reflektor pozamieniałem kabeliki tylko zostawiłem przyziemienie i nadal nie działają. Jak mam sie do tego zabrać czy mam rozkręcać w okolicy tylnich świateł czy może powinno wszystko znajdować sie w przodzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żużu77 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Było tak od początku posiadania czy stało się nagle? Wg mnie ktoś pokopał w elektryce. Być może włącznik świateł został inaczej podłączony, może stacyjka. Nie wiem jak u ciebie włącza się poszczególne oświetlenie. Jakbyś w podpisie lub w temacie wątku napisał, o jaki typ moto chodzi, byłyby ludziom łatwiej.... Żużu77, Cieszyn, R12RT Edytowane 25 Maja 2017 przez żużu77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi