takata Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie, mam na stanie dwa motocykle, które nieco różnią się od innych w tym modelu, a mianowicie: 1. Jawa 350, rocznik 1983, przebieg: 300 m, stan jest IDEALNYoraz2. MZ ETZ 250, rocznik 1984, przebieg: 5,2 km (5200 m), stan jest również IDEALNY Jak sami widzicie, motorki są wyjątkowe i mam problem z ich wyceną, dlatego czekam na jakieś propozycje.Jeśli będą potrzebne jakieś informacje lub zdjęcia motorków, to chętnie wyślę zainteresowanym. Pozdrawiam Edytowane 20 Maja 2017 przez takata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beniamin Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Chętnie zobaczę etz bo jakoś ten IDEALNY stan to mało prawdopodobny mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Chętnie zobaczę etz bo jakoś ten IDEALNY stan to mało prawdopodobny mi się wydaje.No właśnie też bym chętnie zobaczył kilka fotek, bo wszystkie "idealne" z którymi miałem do tej pory do czynienia, okazywały się albo niezbyt fachowo odnowionymi albo w miarę oryginalnymi ale za to mocno zmęczonymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi