mik72 Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Witajcie,wybieramy się żoną polatać po Alpach szwajcarskich i włoskich w terminie od 11.08 do 20.08.Mamy spore doświadczenie w takich tripach. Jeśli jakaś para jest chętna na taki wyjazd to zapraszamy do wspólnego spędzenia urlopu. Jesteśmy z Gdańska, mamy po 40+ lat, preferujemy w miarę spokojny tryb jazdy, śpimy w hotelach/motelach/pensjonatach i nie mamy dupościsku finansowego. Jeździmy na jednym moto - niezawodnej hondzie cbf black tourist.Jesteśmy w trakcie planowania trasy, atrakcji widokowych nie zabraknie. Pozdrawiamy LWG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek74 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Witajcie,wybieramy się żoną polatać po Alpach szwajcarskich i włoskich w terminie od 11.08 do 20.08.Mamy spore doświadczenie w takich tripach. Jeśli jakaś para jest chętna na taki wyjazd to zapraszamy do wspólnego spędzenia urlopu. Jesteśmy z Gdańska, mamy po 40+ lat, preferujemy w miarę spokojny tryb jazdy, śpimy w hotelach/motelach/pensjonatach i nie mamy dupościsku finansowego. Jeździmy na jednym moto - niezawodnej hondzie cbf black tourist.Jesteśmy w trakcie planowania trasy, atrakcji widokowych nie zabraknie. Pozdrawiamy LWGWitam,też wybieram się w taką podróż. Chętnie się przyłączę. Jeżdżę z żoną. Mamy po 42 lata, jesteśmy z Kutna. Motocykle, którymi podróżujemy to Honda GL1800 lub Kawasaki 1400 GTR. Doświadczenie w takowych podróżach też jakieś posiadamy. W razie uskutecznienia wspólnego wyjazdu mogę zaproponować nocleg w domu 100km za Wiedniem(jeśli lecimy przez Austrię). Ja zawsze jadąc na południe Europy śpię właśnie tam. Jest to 800km od miejsca wyjazdu. Jest to dom do mojej dyspozycji w Reichenau and der Rax(fajne górskie tereny).Często jeżdżę na rybkę do Gdańska więc jest możliwość spotkania się. Mój e-mail to [email protected] , gdzie możemy wymienić się nr. tel. w celu omówienia szczegółów.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Mam prośbę o wklejeniu tu planu trasy jak już opracujecie, również chciałbym w tym roku zwiedzic Alpy z naciskiem na Szwajcarię i chętnie zapoznam się z projektami tras innych motocyklistów.pozdrawiam Staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebag73 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Mam prośbę o wklejeniu tu planu trasy jak już opracujecie, również chciałbym w tym roku zwiedzic Alpy z naciskiem na Szwajcarię i chętnie zapoznam się z projektami tras innych motocyklistów.pozdrawiam Staszekczesc Kolegotroche pojezdzilem po Alpach od Slowenii do Francji i nie tylko tam.Looknij na moja strone, Tam jest mnostwo info, lacznie z mapami. www.motury.com.pl a na jakies pytania to tez chetnie odpowiem pozdrawiam Seba Cytuj "The most important is the journey rather than getting to your destination" http://www.motury.com.pl facebook.com/afterhoursPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik72 Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Witaj Seba,czytam Twoje wyprawy od lat, mapki mam, ale dzięki za post, skończę układać trasę i się odezwę, jak coś pominę, to mam nadzieję, ze podpowiesz. PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarsan Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Witam,też wybieram się w taką podróż. Chętnie się przyłączę. Jeżdżę z żoną. Mamy po 42 lata, jesteśmy z Kutna. Motocykle, którymi podróżujemy to Honda GL1800 lub Kawasaki 1400 GTR. Doświadczenie w takowych podróżach też jakieś posiadamy. W razie uskutecznienia wspólnego wyjazdu mogę zaproponować nocleg w domu 100km za Wiedniem(jeśli lecimy przez Austrię). Ja zawsze jadąc na południe Europy śpię właśnie tam. Jest to 800km od miejsca wyjazdu. Jest to dom do mojej dyspozycji w Reichenau and der Rax(fajne górskie tereny).Często jeżdżę na rybkę do Gdańska więc jest możliwość spotkania się. Mój e-mail to [email protected] , gdzie możemy wymienić się nr. tel. w celu omówienia szczegółów.Pozdrawiam. witaj jeżeli nie wyjdzie teraz wyjazd to chętnie dołączymy podaje nr 882124266 ale możemy się zdzwonić warto poustalać wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys74 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Dzień DobryNowicjusz proszę o podanie telefonu chciałem zapytać o wyjazd jeżeli jest jeszcze aktualny Pozd Krzysztof 784522106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi