Gość krych4 Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Wiem ze jest firma robiaca naklejki na motory znajduje sie ona w czechach czy ktos wie jak sie nazywa? Moze znacie adres internetowy tej firmy bede wdzieczny za informacje. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666 Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Nie wiem czy to jest ta firma ......ale ta tez robi naklejki.A nie prosciej jest udac sie do agencji reklamowej(tam gdzie robia reklamy) i zmaowic u nich??????bedzie taniej.................http://www.naklejki.x.l.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krych4 Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Pewnie ze bedzie taniej ale to jest akurat malo wazne slyszalem ze oni sa naprawde dobrzy i robia to profesjonalnie a jak juz cos robic to robic to dobrze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 Ej spoko też zamówie sobie pare dla siebie dzieki 666 za strone :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 Jest jeszcze sposób za darmo ;)Trza znaleźć firmy robiące akcesiora cross/enduro,wydechy,opiony,kaski,wszlekie moto akcesoria itd i wyslach do nich maile z prosba o naklejki. Ja tak dostalem miedzy innymi z scott'a i airohpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi