Gość Anonymous Opublikowano 6 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2003 Który z wyżej wymienionych motocykli nadaje się na pierwszy motor. Mam 29 latek i zamierzam zrealizowac swe marzenia w temacie motorki. Podoba mo się HONDA CBR 600 F4 ale to chyba jak napoczątek mordestwo. Panowie jak myślicie który? Mam jeszcze dwa inne w zanadrzu Suze SV 650s i GSX600F. Dzięki za pomoc.Pozdrawiam 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 6 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2003 Osobiscie polecal bym Honde CB500bo jesli nie jezdziles nigdy moto wspolczesnym to nawet te moto da ci bardzo duzo frajdyi unikniecie polamania a w nastepnym sezonie mozna cos wiekszegoJa mam GS500E i tez uwazalem ze toza male za slabe a teraz niechce mi sie na inna maszyne przesiadac :Da Bandit i ZR7terz mi sie podobaja z tym ze ZR7 trudniej jest kopic uzywanego Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 6 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2003 Rafik dobrze radzi. Zacznij od Hondy CB500S (S- wersja z małą owiewką jeżeli nie pasuje ci golas). Motocykl jest idealny do nauki, bezproblemowy w eksoloatacji i oszczędny. Nic więcej nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2003 Hej Ja Ci radzę abyś postapił w taki sam sposób jak ja. Minaowicie zacznij od Suzuki Gsx600f, to jest moje pierwsze moto ktore zakupiłem w lipcu (zeszłego roku),a mam dopiero 18 latek to ty sobie rady nie dasz??:D) Jest to ekonomiczmny motocykl, dobry do nauki, dobrze mi sie go prowadzi w trasie jak i po zatłoczonych ulicach. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2003 :lol: Dzięki za opinie. Mam nadzieję że w tym sezonie dołączę do grona szczęśliwców posiadających i ujeżdżających dwa koła.Pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi