WtoJa Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Witam wszystkich serdecznie.Jestem na etapie robienia prawka na kat. A2. Szukam fajnego motocykla, który wpasowałby się w wymagania pod A2. Wiem, że to dosyć świeża sprawa i dlatego mało jest takich moto na rynku, oczywiście używanych. Najprostszym rozwiązaniem było by kupno moto, który jest już zdławiony, ale nie jestem przekonany co do dławienia motocykli i spraw z tym związanych. Co do tytułu tematu, znalazłem Honde CB 250 Hornet, która pasuje idealnie do A2. I tu moje pytanie, bo wiem, że ten model nie był sprzedawany w Europie.. Czy części w większości pasowałyby od innych modeli? Czy znalazłby się serwis, który podjąłby się naprawy, np. silnika w takim modelu? Szukałem w internecie info na temat tego motocykla, ale strasznie mało tego jest..Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi