havik Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) WitamMam problem ze sprzęgłem w etz 250.Dostałem ją w częściach, sprzęgło poskładałem tak jak trzeba (filmik serwisowy mz 250 na youtube).Niestety klamka nie drgnie, wszystko dobrze jest wyregulowane tzn. linka, ślimak....Daje jedną podkładkę na wał, łożysko igiełkowe, drugą podkładkę i sprężynową do zabieraka,wkładam sprzęgło na zabierak, dokręcam ......itd.Sprzęgło w ogóle nie pracuje....Męczę już się z tym dwa tygodnie, brak mi już siły. Proszę o pomoc ...... Edytowane 7 Maja 2017 przez havik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havik Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Kiedy wyciągnąłem podkładkę sprężystą z zabieraka sprzęgła problem znikł..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żużu77 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Czyli sukces? Żużu77, Cieszyn, R12RT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havik Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Nie do końca ponieważ nie wiem czy mogę jeździć tak bez tej podkładki ? czy może tą drugą zamienić na tą falistą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi