Waldekpi Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Po odłączeniu plusowej klemy na akumulatorze nie mogę uruchomić moto.Tak jakby nie było napięcia na pompę?? brak świateł / są tylko pozycyjne / brak kierunków / choć mrugają przy uzbrajaniu się alarmu.Alarm próbowałem odblokować 5-cio cyfrowym kodem - i nic / nawet nie potwierdził mrugnięciem kierunków.Bezpieczniki sprawdzone.Może ktoś mi poradzi, muszę go odpalić :( Waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żużu77 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Aku żyje? Żużu77, Cieszyn, R12RT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldekpi Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 aku jest nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żużu77 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Immobiliser? Żużu77, Cieszyn, R12RT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi