KrisR1200R Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Czesc tak jak w temacie , planuje pod koniec czerwca wyjazd do Włoch.ok 7-10 dni .Austriackie i Włoskie winkle , dobe jedzenie i picie.Trasa jest do rozpisania tak,żeby każdy był zadowolony i zoboaczył to co chciał.Noclegi kwatery i pensjonaty.Czasu zostało nie wiele decydujcie się :)Bolzano,Merano,Bormio,Madonna, Riv del Garda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamg24 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 trafiłeś w "10" moja trasa ale niestety ja planuję we wrześniu .........szkoda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 W czerwcu może już być dość tłoczno. Szczególnie Gardezana i okolice. Ale pogoda powinna być idealna. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaju1673 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 A masz jakieś konkretne propozycję trasy i termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisR1200R Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 A masz jakieś konkretne propozycję trasy i termin?Jedna z moich planowanych tras przelatuje przez Wrocław :) dalej Zall am se,Grosglockner,Bressanone,Bolzano, Bormio,Riva del Garda.Na trasie jest mnustwo przełeczy i malowniczych miejscowości. Planowany start końcówka czerwca ok 27. Jestem totalnie elastyczny , nastawiony na fajny wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisR1200R Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Wstępna mapa wyjazdu dla zainteresowanych Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez KrisR1200R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy1 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Dobry termin. Powiedz tylko co znaczy ,,dobre jedzenie i picie'' :), bo Alpach włoskich w ten sposób w parę dni można lekko i 1500 E przepuścić, a ja na wczasy z rodziną muszę parę euronów zostawić. Masz jakieś noclegi w zainteresowaniu, czy chcesz szukać na miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisR1200R Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Dobry termin. Powiedz tylko co znaczy ,,dobre jedzenie i picie'' :), bo Alpach włoskich w ten sposób w parę dni można lekko i 1500 E przepuścić, a ja na wczasy z rodziną muszę parę euronów zostawić. Masz jakieś noclegi w zainteresowaniu, czy chcesz szukać na miejscu ?Dobre jedzenie i picie to takie gdzie chodzą lokalesi ;) lokale dobre produkty, lokalne piwo i wino. Omojamy Hotele i restauracji 5***** Nocleg tylko do przespania się i dalej w drogę. Chętnie fajny zimmer z dobrym śniadaniem.Lub pensjonat. Żadnych luksusów.Tak zwany męski wyjazd. Wiadomo coś musi zostać na wakacje z rodziną ;)€€€ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy1 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 No to ja rozumiem :) Ja się określę w czerwcu. Z kumplem planujemy wyjazd w tym terminie albo Alpy, albo Bałkany i Albania. Ta niekończąca się zima powoduje, że wskazówka z kierunkiem wyjazdu obecnie przechyla się na południe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisR1200R Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 No to ja rozumiem :) Ja się określę w czerwcu. Z kumplem planujemy wyjazd w tym terminie albo Alpy, albo Bałkany i Albania. Ta niekończąca się zima powoduje, że wskazówka z kierunkiem wyjazdu obecnie przechyla się na południe. Zapraszam i czekam na info.Koniec czerwca będzie tam środek lata i fajne miejsca do schłodzenia się wysoko w górach PozdrawiamKris. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi