Nestle Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Panowie, kupiłem spodnie rst tractech evo 2 skuzane, są lekko luźne trochę, w biodrach są idealne na nogawkach też dobrze leżą tylko w udach są lekko luźne, rozmiar mniejsze są za małe a te lekko luźne w udach, nie zrobią się z czasem za luźne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 a co to jest "skuzane" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nestle Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 skórzane xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Aa :DMoim zdaniem najlepiej dobrać takie ciuchy w których się dobrze czujesz od początku i nie musisz się zastanawiać czy się skurczą czy rozciągną. Z dwojga złego to lepiej gdy są nieco lużne niż za ciasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nestle Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Słuszna uwaga, dobrze się w nich czuje tylko pytanie czy nie zrobią się za luźne w udach z czasem... Mierzyłem mniejszy rozmiar i był za mały, strasznie mnie cisło w biodrach gdy siadłem na moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi