Tredu Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Cześć, otóż od pewnego czasu zastanawiam się nad kupnem pierwszego supermoto, jest nim Derbi Senda w wersji X-treme z 2005 roku. Moim problemem jest to że mam dosyć niski wzrost i mam obawy co do jazdy na derbi. Dokładnie mam 160cm wzrostu a długość moich nóg wynosi 83-85 cm. Szukałem informacji na temat wysokości siodła ale nic nie znalazłem, czytając inne posty na podobny temat jedni mówią że przy 160cm dadzą rade jedni że nie. Proszę wszystkich o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Wysokości siedzenia nie znam , ale może to Ci się jakoś przyda.http://cycle-ergo.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredu Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Dzięki, za podesłanie stronki. Ale jest tam tylko wersja DRD Racing, obiło mi się o uszy że to najniższa wersja tego motoroweru, na której spokojnie dam rade. Ale zależy mi na wersji X-treme. Jeśli ktoś takową posiada prosiłbym bardzo o podanie wysokości siodła byłbym bardzo wdzięczny :). Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez Tredu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaZkA sm Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 powinienes dostawac wysokosc siedzenia to 85.5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKk Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Płonne nadzieję :Dmam 158 wzrostu i kompletnie nie dosięgam nogami, brat który tym jeździ ma coś chyba 170 może ciut więcej i staje "na paluszkach". Raz skusiłam się na przejażdżkę - ruszyłam sobie stając jedną nogą na krawężniku ale niestety nie przemyślałam momentu zatrzymania. Skończyło się glebą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyskaty Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Płonne nadzieję :Dmam 158 wzrostu i kompletnie nie dosięgam nogami, brat który tym jeździ ma coś chyba 170 może ciut więcej i staje "na paluszkach". Brednie, 155cm wzrostu u znajomego i połowa nogi dostaje, ja sam mam 168 i całą nogą na spokojnie dostaję. Dasz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Mam 184 cm jezdze drd racing i stoje z ugietymi kolanami, poza tym nie wiem czemu uparles sie na x-treme to najslabsza wersja lepiej szukaj jakiejs drd racing albo pro, ale jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi