Ameru Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam, kolega rozbił nsr 125, ale silnik jest sprawny, zastanawiałem się, aby odkupić ten silnik i zrobić enduro z silnikiem nsr 125, z tego co wiem, to ten sam silnik co w CRM 125. Czy dużo potrzeba przeróbek aby wstawić ten silnik np do ramy od Hondy CR 125 ?, czy jakiejś innej ramy np hondy mtx 125, lub ramy motocykla innej marki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 trudno powiedzieć czy dużo jak sam nie wiesz do czego :D to nie jest taki sam silnik jak w crm , parę różnic jest , silnik crm jest z kopa palony , nsr jest ciut słabszy ale i tak to bardzo dobry silnik ..... kwestia jeszcze ile kasy chce czy taka zabawa ma sens finansowy Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ameru Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Kwota tak do 3tyś, co do ramy to myślę nad Honda CR i Honda MTX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi