Skocz do zawartości

Nowy Wektor Sport czy uzywana Honda Nsr ?

Rekomendowane odpowiedzi

Przesadzacie - Wicher - "dobre bo polskie" ;)

Pomyśl jak nazywał by sie Gold Wing czy Pan Europa w polskim tłumaczeniu... też nie ciekawie... Pozatym niby jak mieli to nazwaqć skoro chcieli po polsku?

Ja tam sie ciesze że chociaż jest to nie wiadomo skąd to na jego baku widnieje polskie słowo ;)

Znajomy ma jakiegos chinczyka - nie chce podawac nazwy aby nie przekrecic - kupowal w tamtym sezonie i zrobil na nim do dnia dzisiejszego okolo 10 tys.

Troche slaby w szczegolnosci ze ma to imitowac choperka i nie podobaja mi sie kola reszta OK

Zdziwilem sie ale jak ostatnio widzialem to chromy w idealnym stanie a obawialismy sie ze zaczna odpadac po kilku miesiacach lakier tez nienaganny. Mechanicznie trzyma sie dobrze tylko trzeba pilnowac srub bo lubia sie odkrecac ;)

Jak na razie mechanicznego nic nie padlo ale tak naprawde to szkoda ze sa do tego slabe serwisy bo by byly niezla alternatywa dla uzywek.

Heh nie ma co z gownem zaczynac

NSR badz RS wchodzi w rachube

Ale raczej NSr bo latwiejszy dostep do czesci ;)  

dzieki i 3majcie sie

A ja sie moge założyć o browara że taka wyciorana NSR'ka prędziej Ci padnie niż pachnący nóweczką Wicher200 albo jakiś chinol... no ale jak ktoś lubi miec napis Honda na baku i wiecej grzebac niz jezdzić to jego sprawa

Od jakiegos czasu na Polskim rynku obecna jest firma Ylmsco.

Wiecej wiem o skuterach tej firmy niz o motocyklach, tak wiec do rzeczy:

- strasznie lipna konstrukcja

- silnik strasznie awaryjny

- byl przypadek ze felga zlamala sie na progu zwalniajacym ;)

I cała masa usterek juz po 1 tys. kilometrow, wiec watpie zeby ten motocykl byl jakims przelomem w tej firmie i zaczeto go produkowac jak nalezy.

Nsr to Nsr - super wywazona maszyna, bardzo fajne osiagi, motocykl japonski wiec teoretycznie mniej awaryjny a jak juz sie cos sypnie to nie ma problemu z czesciami.

Odzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATV

Wszystkie marki w jednym miejscu!

Posiadales czy tylko wiesz bo jakis znajomy znajomego tak mowil bo to duza roznica ?

Skutery np Kymco mimo firmy nieznanej sprawuja sie czesto lepiej niz np peugota przynajmniej sa mniej awaryjne. Ale wiadomo kazdy woli miec obrazek lwa na poczatku niz jezdzic na koreancu chociaz by byl lepszy.

Duzo ludzi nie zna smaku jezdzenia na nowym sprzecie.

Kymco to akurat pozadna firma. A i ceny takie duzo tansze nie sa.

Skutery ylmsqo to rzeczywiscie szajs kazdy znajomy ktory takiego posiadal czym predzej sie pozbywal.

PS. Kolega chce sprzedac swoja NSR

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=31610689

Moj bardzo dobry kolega posiada Questa, a sam nim pare razy jezdziles i nie stety to co powiedzialem sie sprawdza. Co to skuterow Kymco to trzeba przyznac ze to jest naprawde bardzo dobra i solidna marka o czym swiadcza statystyki sprzedazy tych skuterow w niemczech.

P.s. Ogloszenie Nsr bardzo atrakcyjne - choc szkoda ze nie zostal podany przebieg :D Sam jestem na kupnie Nsr-ki :P

O ile wiem to tam jest jeden cylinder a on wymieniał tłoki, chce sprzedać i po ogłoszeniu wkłada nowe opony za 1000zł, klocki za 300 i napęd za 600 (jaki w porzo gość). No i ksenony włożył to jakaś nowość chyba bo nigdy nie słyszałem o czymś takim do motocykla a juz napewno nie do takiego piździka (komplet do auta to koło 5000zł) a może chodzi o takie żarówki niebieskie modne swego czasu za które zabierali dowody rejestracyjne. Ale najbardziej cenny jest przegląd do maja 2005 to całe 30 zł zaoszczędzone na następne 7 miesięcy :roll:

O ile wiem to tam jest jeden cylinder a on wymieniał tłoki' date=' chce sprzedać i po ogłoszeniu wkłada nowe opony za 1000zł, klocki za 300 i napęd za 600 (jaki w porzo gość). No i ksenony włożył to jakaś nowość chyba bo nigdy nie słyszałem o czymś takim do motocykla a juz napewno nie do takiego piździka (komplet do auta to koło 5000zł) a może chodzi o takie żarówki niebieskie modne swego czasu za które zabierali dowody rejestracyjne. Ale najbardziej cenny jest przegląd do maja 2005 to całe 30 zł zaoszczędzone na następne 7 miesięcy :roll:[/quote']

...No to koles zostal ladnie podsumowany :D