Salata123 Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Przesadzacie - Wicher - "dobre bo polskie" ;) Pomyśl jak nazywał by sie Gold Wing czy Pan Europa w polskim tłumaczeniu... też nie ciekawie... Pozatym niby jak mieli to nazwaqć skoro chcieli po polsku? Ja tam sie ciesze że chociaż jest to nie wiadomo skąd to na jego baku widnieje polskie słowo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazu Opublikowano 16 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 Heh nie ma co z gownem zaczynacNSR badz RS wchodzi w rachubeAle raczej NSr bo latwiejszy dostep do czesci ;) dzieki i 3majcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 Znajomy ma jakiegos chinczyka - nie chce podawac nazwy aby nie przekrecic - kupowal w tamtym sezonie i zrobil na nim do dnia dzisiejszego okolo 10 tys.Troche slaby w szczegolnosci ze ma to imitowac choperka i nie podobaja mi sie kola reszta OKZdziwilem sie ale jak ostatnio widzialem to chromy w idealnym stanie a obawialismy sie ze zaczna odpadac po kilku miesiacach lakier tez nienaganny. Mechanicznie trzyma sie dobrze tylko trzeba pilnowac srub bo lubia sie odkrecac ;)Jak na razie mechanicznego nic nie padlo ale tak naprawde to szkoda ze sa do tego slabe serwisy bo by byly niezla alternatywa dla uzywek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JRK Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 Heh nie ma co z gownem zaczynacNSR badz RS wchodzi w rachubeAle raczej NSr bo latwiejszy dostep do czesci ;) dzieki i 3majcie sie A ja sie moge założyć o browara że taka wyciorana NSR'ka prędziej Ci padnie niż pachnący nóweczką Wicher200 albo jakiś chinol... no ale jak ktoś lubi miec napis Honda na baku i wiecej grzebac niz jezdzić to jego sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 17 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 Też się moge zalożyć ;) - popieram to co napisałeś w 100% ale to sie bieże czasem dlatego że malo ludzi kupuje nowe motocykle w polsce... bo ich nie stac i nie wiedza jak to "smakuje" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Od jakiegos czasu na Polskim rynku obecna jest firma Ylmsco.Wiecej wiem o skuterach tej firmy niz o motocyklach, tak wiec do rzeczy:- strasznie lipna konstrukcja- silnik strasznie awaryjny- byl przypadek ze felga zlamala sie na progu zwalniajacym ;) I cała masa usterek juz po 1 tys. kilometrow, wiec watpie zeby ten motocykl byl jakims przelomem w tej firmie i zaczeto go produkowac jak nalezy. Nsr to Nsr - super wywazona maszyna, bardzo fajne osiagi, motocykl japonski wiec teoretycznie mniej awaryjny a jak juz sie cos sypnie to nie ma problemu z czesciami. Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Posiadales czy tylko wiesz bo jakis znajomy znajomego tak mowil bo to duza roznica ?Skutery np Kymco mimo firmy nieznanej sprawuja sie czesto lepiej niz np peugota przynajmniej sa mniej awaryjne. Ale wiadomo kazdy woli miec obrazek lwa na poczatku niz jezdzic na koreancu chociaz by byl lepszy.Duzo ludzi nie zna smaku jezdzenia na nowym sprzecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Kymco to akurat pozadna firma. A i ceny takie duzo tansze nie sa. Skutery ylmsqo to rzeczywiscie szajs kazdy znajomy ktory takiego posiadal czym predzej sie pozbywal. PS. Kolega chce sprzedac swoja NSRhttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=31610689 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Moj bardzo dobry kolega posiada Questa, a sam nim pare razy jezdziles i nie stety to co powiedzialem sie sprawdza. Co to skuterow Kymco to trzeba przyznac ze to jest naprawde bardzo dobra i solidna marka o czym swiadcza statystyki sprzedazy tych skuterow w niemczech. P.s. Ogloszenie Nsr bardzo atrakcyjne - choc szkoda ze nie zostal podany przebieg :D Sam jestem na kupnie Nsr-ki :P Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazu Opublikowano 21 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Co do ogloszenia to moge stwierdzic ze ta NSR jest po slizgu i kit lepek wciskatyle z mojej stronyNSR lub RS wchodzi w rachubeEOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 O ile wiem to tam jest jeden cylinder a on wymieniał tłoki, chce sprzedać i po ogłoszeniu wkłada nowe opony za 1000zł, klocki za 300 i napęd za 600 (jaki w porzo gość). No i ksenony włożył to jakaś nowość chyba bo nigdy nie słyszałem o czymś takim do motocykla a juz napewno nie do takiego piździka (komplet do auta to koło 5000zł) a może chodzi o takie żarówki niebieskie modne swego czasu za które zabierali dowody rejestracyjne. Ale najbardziej cenny jest przegląd do maja 2005 to całe 30 zł zaoszczędzone na następne 7 miesięcy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 O ile wiem to tam jest jeden cylinder a on wymieniał tłoki' date=' chce sprzedać i po ogłoszeniu wkłada nowe opony za 1000zł, klocki za 300 i napęd za 600 (jaki w porzo gość). No i ksenony włożył to jakaś nowość chyba bo nigdy nie słyszałem o czymś takim do motocykla a juz napewno nie do takiego piździka (komplet do auta to koło 5000zł) a może chodzi o takie żarówki niebieskie modne swego czasu za które zabierali dowody rejestracyjne. Ale najbardziej cenny jest przegląd do maja 2005 to całe 30 zł zaoszczędzone na następne 7 miesięcy :roll:[/quote'] ...No to koles zostal ladnie podsumowany :D Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 Ale najbardziej cenny jest przegląd do maja 2005 to całe 30 zł zaoszczędzone na następne 7 miesięcy A ja placilem 40 zł :P Gdzie ejst tak tanio :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 40 ale za rok, a tam juz masz tylko 7 mies więc nawet 30 zł nie zaoszczędzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi