tomis69 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Witajcie. Muszę jak najszybciej wymienić napęd i chcę kupić łańcuch DID, Moje moto to zx6r p7f. Planuje kupić DID 530 ZVM-X i do tego zębatke na tył supersprox a na przód Renthal lub Supersprox. Nigdzie nie mogę znaleźć podanej grubości zębatek, a jak wiadomo 530 jest szersze od 520 i stąd pytanie co robić? Czy powinien zostać na 520 bo raczej nie znajdę takich zębatek? Czy jest w ogóle sens kupować tak szeroki łańcuch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Czemu chcesz założyć 530 ?http://www.jtsprockets.com/catalogue/model/1176 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomis69 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Powinien być wytrzymalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Jak chcesz wytrzymalszy to kup wzmacniany a nie grubszy :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomis69 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Tylko pytanie czy jest co lepszego od ZVM-X ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Da radę. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomis69 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Musi tylko skoro może być coś mocniejszego to chcę to dlatego chciałbym 530 założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 530 nie będzie mocniejsze. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomis69 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ok, dzięki za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi