BubRb Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Witajcie.Były zapytania o warsztaty na Śląsku, w Warszawie - pytam o Lubuskie i Wielkopolskie. Chciałem zapytać o sprawdzony warsztat/serwis motocykli HD w lubuskim lub wielkopolskim - mieszkam na pograniczu.Przeznaczenie - ogólny przegląd - serwis motocykla Electra, przed sezonem. Będę wdzięczny za poradę. Miłego dnia.bogdan Cytuj Nie jedź szybciej, niż lata Twój Anioł Stróż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FestinaLente Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Mogę Ci polecić bardzo fajny serwis motocykli w Skąpe - Moto Craft Zbigniew TrybaMyślę, że z HD, też sobie poradzi :). Ciężko jest się dopchać bo ma sporo pracy, ale swoją robotę wykonuje na najwyższym poziomie. Mimo, iż jestem z Gorzowa i mam pod ręką kilka serwisów to wolę pojechać 70km i wiedzieć, że zostawiam motocykl w dobrych rękach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BubRb Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Dziękuję, słyszałem o Skąpe wiele dobrego. Czekam na inne propozycje. Cytuj Nie jedź szybciej, niż lata Twój Anioł Stróż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Moją propozycję znasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BubRb Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Poznań - Black Chopper - ktoś korzystał z ich usług ? Cytuj Nie jedź szybciej, niż lata Twój Anioł Stróż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BubRb Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 hym.... to znaczy, że u nas nie ma warsztatów ;-( Cytuj Nie jedź szybciej, niż lata Twój Anioł Stróż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi