PItero Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Witam serdecznie, Nie wiem czy w dobrym dziale zamieszczam temat, jeśli się myle to z góry przepraszam.Chce kupic motocykl, wybór padł na cbr 900RR SC33. Znalazłem takie ogłoszenie którym jestem zainteresowany http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6724305018&ref=last-visited#thumb/3 Zna ktoś ten motocykl? Jesli ktoś dopatrzał na zdjęciu cos co go z góry dyskwalifikuje to proszę o podpowiedź. Ja wypatrzałem , ze przedni błotnik nie jest oryginalny , własciciel zapewnia , ze motocykl jest prosty i nie dostał z przody. Co o tym sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Niech Ci wyśle dokładne zdjęcia główki ramy, odbojników, spawów itd. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 W 20-letnim moto nie ma sensu zwracać uwagi na wygląd. To że leżał i że ma kręcony licznik nie ulega wątpliwości. Ma mieć zdrowy piec i prosto jechać. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi