Gość psh251 Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 ...wyregulowałem wolne obroty. Jednak coś z motocyklem jest nie tak.motorek pyka sobie na wolnych obrotach ok 2000obr/min, chodzi i po jakimś czasie obroty samoczynnie opadajš i moto naglegaśnie (ale obroty w chwili gaśnięcia pow. 1000) Jak zapale światła (jakiś odbiornik pršdu) to zjawisko następujeszybciej. Ładowanie w sprzęcie mam raczej wporzadku,przy wlaczonychswiatlach slabnie,a nawet spada do 11.8V, zaplon mam mechaniczny, sprawdziłęm czy nie ma gdzieś zwarcia, nie wiem czy tojest wina gaźnika czycoś z elektrykš ???moze gaznik dostaje gdzies lewepowietrze..mam problemy z rozruchem.gaznik jest czysciutki. moto nie dymi i kopa ma niezlego.tlyko tenieszczesne obroty na jalowym.Ktoregos razu podokrecalem srubki w regulatorze bo myslalem ze one tylko trzymaja wszystko w kupie,ale pozniej odkrecilem je spowrotem i chodzilo wmiare dobrze.pomocy bo kiepsko się stoi w korkach jak trzeba pilować żeby niezgasła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 zanim napiszesz nowy temat, to poszukaj czy tego nie bylohttp://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?p=205544&highlight=#205544Poczytaj rady mojego (i chyba nie tylko mojego) Guru :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psh251 Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 cos nie tak bo mi link nie dizała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psh251 Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 musisz go skopiowac bez tego 'bylo' na poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi