SamotnyWilk Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 CzesćZakupiłem sobie tą mała popierdółke na miasto,ale chciałbym ją troche podrasować ,tak żeby osiągała przynajmniej 100km/h Czy ktoś temat już przerabiał?Silnik minarelli horizontal acDodatkowo gośc dorzucił tłumik malossi mhr replica (nie założony) W co dalej zainwestowaćPoszperałem troche w necie,piszą,że wariator,sprzęgło,cylinder 70, no i gażnik.Ktoś podpowie jakie modele firmy do tego silnika dobrze się sprawdzają? Czy wał przy takim zestawieniu tez musze zmienić?Czy wytrzyma seria?I czy moduł też musze zmienić tak aby go odblokować na obrotach? Wiem,co dla niektórych to śmieszne pytania,ale nie miałem większych doświadczeń ze skuterami,a jazda gixxem po mieście w upalny dzień to dramat. Z góry dzięki za każdą odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu212 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Napisz do tego gościa https://www.facebook.com/motofuks/?fref=ts. Młody chłopak z dużym doświadczeniem jeżeli chodzi o wszelkie przeróbki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi