TOLO66 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Jak w tytule system HSC Hill Start Control.System wspomagania ruszania pod górę .Ciekawa sprawa, od jakiegoś czasu próbuje uruchomić ten system w moim BMW.Bez skutku.Posiadam model z 2012r.Nie wiem, czy jest to opcja wyposażenia danego modelu,czy ten system jest montowany w nowszych modelach?.Tak do końca nie wiem jak go się uaktywnia.Może ktoś z kolegów może coś podpowiedzieć ,ewentualnie jakaś strona do poczytania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Wydaje mi się że wtedy jeszcze nie oferowali tego systemu.Poproś usera YUBY nie ci vin rozkoduje i będziesz wszystko wiedział. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi