anigh Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Przez ten czas udało mi się ogarnąć przeźroczyste i widać ten odrapany lakier.,Następnym eksperymentem było załatwienie folii do produkcji ludzików na znakach drogowych, widać przez nią kontury odrapań,trzecim i ostatnim eksperymentem będzie kupno arkuszu magnesowego A4 za 2,50 na all.. Jest on na tyle gruby, że nie wygnie się na otarciu lakieru i nie będzie nic widać. Przyczepię go na kleju, żeby nie rysował lakieru podczas przemieszczania lub kupię taki arkusz z jedną stroną do naklejenia (są takie w sprzedaży). Arkusz jest czarny, lecz za 4 zł można kupić podstawowe kolorki. Dam odpowiedź, jak doo mnie przyjdzie i uda mi się coś zmajstrować. Jak to nie wyjdzie, zainwestuję w czarne stompgripy (ostatni ratunek). Dziękuję za chęć pomocy Limo. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Panowie odświeżam temat. No niestety pomimo poszukiwań w dalszym ciągu nie namierzyłem kalkomanii. Ktoś ma jakieś pomysły?No chyba, że się mylę i org jest naklejka a nie kalkomania? Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez max264 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Panowie i panie nikt, nic nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Manufaktura wchodzi w gre? Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julia.moto Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) Jak szukacie tankpada albo cappada to polecam z www.fooqs.com Mają naprawdę spory wybór, dobra jakość, mega twardy żel, który chroni przed zarysowaniem. Warto się dogadać telefonicznie, koleś wykonuje też bardziej spersonalizowane rzeczy i naprawdę się na tym zna. Ja kupowałam cały zestaw tanpad i cappad do repsola dla chłopaka - wyszło super!Panowie odświeżam temat. No niestety pomimo poszukiwań w dalszym ciągu nie namierzyłem kalkomanii. Ktoś ma jakieś pomysły?No chyba, że się mylę i org jest naklejka a nie kalkomania?Zadzwoń do tego gościa, którego polecałam do tankpadów. Robi naklejki na moto i na pewno da radę to ogarnąć. Numer jest na stronie fooqs.com Edytowane 9 Września 2017 przez julia.moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berger Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 https://grafnet.eu/1851,naklejki-komar-mr-230-1961.html https://grafnet.eu/1852,naklejki-komar-4.html tu patrzyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi