mily Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Szukam kogos kto jest obcykany w skrzyniach biegow od Enfielda, konkretnie szukam informacji na temat wymiarow walkow, sprzegla i takich tam. Mam jakas stara angielska skrzynie 4, od jakiegos enfielda, na oko ma te same walki i zebatki co nowa indyjska, ale porownywalem tylko wg zdjecia. Musze to dokladnie zidentyfikowac, ktos ma o tym pojecie?? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Napisz dokładnie czego potrzebujesz ... W miare mozliwości spróbuje Ci pomóc....(Sąsiad jest dealerem Enfielda) Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 ja mam skrzynie od WD/CO napisz co potrzebujesz dokladnie to sie pocyka zdjecia lub pomierzy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 7 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 najbardziej chodzi mi o wymiar walka, na ktorym osadzone jest sprzeglo i wymiar walka z zebatka... tzn. jaka jest srednica, ile wpustow na srednicy i jaka dlugosc wystaje. Jak ktos z was jest w stanie mi pomoc, najlepiej dobre zdjecie wyjscia ze skrzyni + wymiary to slijcie na maila [email protected] :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 zapytaj w rotorze - maja tam fachowców od anglików - pomogą .www.rotor.riders.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi