frax123 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Witam, jestem tu nowy mam nadzieje ze wybralem dobra kategorie. Od kilku dni posiadam honde cbf125m zastanawie mnie jej waga, w dowodzie mam 203kg a na stronach internetowych 128 kg skad taka rozbierznosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ktoś zrobił błąd przy wpisywaniu danych podczas rejestracji pojazdu, pewnie na etapie pierwszej rejestracji w kraju. Na przeglądzie diagnosta może się przyczepić do tego bo tabliczce masz co innego niż w dowodzie. Kiedyś miałem XT600 o mocy 48 KM, której w dowodzie wpisali przez pomyłkę 48 kW. Ja problemów nie miałem ale kolejny właściciel już tak bo nie chcieli mu tego przerejestrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi