krzychu_cross Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Mam problem z kopem, zebym wogole mogl ruszyc kopem musze wcisnac sprzeglo, na luzie nie da rady nawet jak 2 osoby stoja na kopie ani drgnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 To nie masz probleu z rozrusznikiem tylko problem tkwi gdzie indziej.Albo masz zablokowany wał , albo łańcuch sprzęgłowy się gdzieś zakleszczył albo zerwał i zablokował o kadłub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu_cross Opublikowano 5 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 zaywazylem ze jak kopie to mi sie tylnie kolo przesowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 zaywazylem ze jak kopie to mi sie tylnie kolo przesowaTo masz któryś bieg włożony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu_cross Opublikowano 6 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 to jest luz na 100% normalnie sie go prowadzinie wiem ale chyba mam cos tam uszkodzoneile moze kosztowac gaznik do junaka m10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 to jest luz na 100% normalnie sie go prowadzinie wiem ale chyba mam cos tam uszkodzoneile moze kosztowac gaznik do junaka m10?Zależy od stanu, przejedź się na jakąś giełde motoclowa czy bazar, na pewno cos znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdooc Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 WitamMialem taki sam problem w swojej katarzynieA wiec rozebralem cylindry, rozrzad i all i wszedzie bylo dobrzeA problem twkil w tym ze odkrecily sie sroby mocujace sprzeglo.Jedna tak wypadla ze zablokowala sie o skrzynie i kopniak stal w miejscu.Po wcisnieciu sprzegla all bylo okWiec proponuje sciagnac skrzynie i zobaczyc na sprzeglomoze akurat to topozdroawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi