?ukaszB123 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Witam mam problem z zalewającą świecą ogólnie to iskra, komptesja jest niemam pojęcia co może być nie tak z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Strzelam że za dużo paliwa. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukaszB123 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Strzelam że za dużo paliwa.w sensie to gdzie za dużo paliwa :-D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Wydaje mi się że w cylindrze. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukaszB123 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Wydaje mi się że w cylindrze.co może być tego przyczyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Może gaźnik? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukaszB123 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Może gaźnik?gaźnik sprawdzałem i jest wszystko okey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 A co konkretnie sprawdzałeś? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukaszB123 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Dysze pływak Ogulnie czyściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Poziom paliwa? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukaszB123 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Pozim paliwa powinien być okey blaszki są proste i nie były wyginane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Czyli nie sprawdzałeś. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukaszB123 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Tak a jaki powinien być pozim paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 W serwisówce będzie. Ja nie mam takiego moto to nie wiem. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukaszB123 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Okey a jeszcze jedno bo jak już moto odpale to wcale nie chce chodzić na niskich obrotach i gaśnie co może z tym być Może służyć za mocna mieszanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi