TheNobek Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Witam mam problem z moją yamaszką od kupna yamaha chodziła na ssaniu teraz chodzi bez ponieważ już to zrobiłem.Yamaha nie ma mocy po prostu nie czuje tych 30 koni uprzedzam że blokady są nie zdięte.Taki przykład jak jechałem z kolegom on miał loncina 250 (25koni) wyjeżdżaliśmy pod górkę on dawał ledwo co gazu a ja na full gaz i ledwo co jadę w yamaszce było wymieniane dużo rzeczy np korbowód,biegi i został zrobiony szlif na cylindrze.Już nie mam pomysłu o co chodzi jeśli ktoś wie niech pisze jest to 2t z góry dziękuje za odpowiedzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancymon Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Ziomek zejdź na ziemie ten motocykl seryjnie ma około 19 koni a na zdjęciu widać że jest styrany i ktoś o niego nie dbał dlatego radzę posprawdzać wszystko po kolei w silniku czy jest ustawione poprawnie łącznie z tłumikiem i zębatkami . W takich motocyklach nie stosuję się blokad fabrycznie . Edytowane 8 Grudnia 2016 przez Ancymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 zejdź na ziemie ten motocykl seryjnie ma około 19 koni Gdzie to wyczytałeś ?Podaj źródło,bo ja musiałem mieć jakąś wersje limitowaną :D Do autora-na max odwiniętej rolce też tak muli ? Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi