Gość Cucuashi Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Ej co daje sportowa świeca ile kosztuje i czym sie rózni od zwykłej w wygladzie i mechanice (chce takowa wjebac do yamahy rd 80) i jaka poprosic bo gosc powiedział ze nie wie jaka do moto a ja kiedys usłyszałem ze chyba do maluch trzeba tuning.Szybko odpowiadac bo jutro jade do miasta po nia :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Daje lepsza iskre niz normalna swieca. Ale mysle ze nie jest to az tak wazne. Kosztuje okolo 80 zł w porownaniu do normalnej ktora kosztuje 15 zeta. Nie sadze zeby przy tej roznicy ceny dawala o wiele wiecej :? .Wybor nalezy do Ciebie ale uwazam ze to strata kasy :( . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cucuashi Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Ja słyszałem ze poonoc mniej moto pali i jest 4 punktowa i jest szybsze moto moc rosnie ale moze to tylko bajki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Ja słyszałem ze poonoc mniej moto pali i jest 4 punktowa i jest szybsze moto moc rosnie ale moze to tylko bajki .Mysle ze jest to tak malo widoczne ze nie ma sensu. Lepiej kupic sobie wario itd niz swiece. Moze i daje ale wiesz sa to znikome osiagi :? , napewno bys nie zauwazyl. A zobacz jaka roznica ceny 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cucuashi Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 a co to jest wario :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cucuashi Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 chodzi mi o 4elektrodowa np brisk koszt koło 40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 a co to jest wario :?:multi wariator sluzy do zmiany przelozenia w motocyklu ktory posiada bezstopniowa skrzynie biegow.Dzieki temu napew zwiekszy sie liczba konikow :( , bedziesz mial duza zmiane w osiagach.Tylko nie wiem jaki masz sprzet 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Tylko nie wiem jaki masz sprzet chce takowa wjebac do yamahy rd 80 to nie je skuter :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Zmiany po załozeniu "sportowej" świecy są praktycznie niezauwazalne. Jedyną odczuwalną zmianą jest trwałość takiej świecy (poza tym jest ona nieco bardziej niezawodna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Tylko nie wiem jaki masz sprzet chce takowa wjebac do yamahy rd 80 to nie je skuter :(uuuups :oops: nie zauwazylam :? Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cucuashi Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 A nie wiecie cio mozna zrobic zeby był troszke szybszy :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalym Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 roznica nie jest odczowalna no moze ale w portfelu :( moj kumpel mial taka ale to nieczuc zadnej rozniecyyakze lepiej zainwestowac w cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Booze kolejny temat "CIO ZŁOBIĆ ABY MI MOTOŁOWEŁEK O 2KM/H SZYBCIEJ JEHAŁ" :( Jak cierpisz na nadmiar mocy i moto zamyka ci budzik na ostatnik biegu to zmien tylnia zebatke na mniejsza... a swieca tuningowa 'poprawia' prace silniak. Lepiej sie wkreca na obroty i jak juz bylo powiedziane jest bardziej niezawodna - lepiej przepala. Btw: Tuningowki wbrew pozorom nie sa wcale 'az tak' trwale. Qmplowi jedna padla po 4 - 5 000km. Ja na swoim boschu przejechalem juz 10 000km :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Witam Cucuhasi ,równiez mam yamahe rd 80 wpadnij do mnie na gg pogadamy o moto :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 mialem u siebie w dt taka niby tuningowa i niby byla z 4 elektrodami... poprzedni wlasciciel bajerowal ze to tuning jest super i wogole a to g prawda bo iskra jest tylko na jednej elektrodzie ;) zalozylen normalna NGK z 1 elektroda i jest git nie czuje roznicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi