tmka Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam,chce kupic nowa lampe do swojego KLX'a 250. Znalazlem cos takiego na allegro:http://allegro.pl/ufo-stealth-lampa-przod-cross-enduro-bicolor-green-i5060741073.html Generalnie spoko wygląda no i, jak twierdzi sprzedawca, lampa posiada kierunki. Fajna sprawa, bo te "standardowe" maja tendencje do odpadania, a takie wbudowane przetrwaly by moze dluzej. Tylko ze.... jak wszedlem na strone producenta to w opisie nie ma nic o tym, ze te ledy po bokach to kierunki tylko, poprostu, dodatkowe swiatla. Kolor tych ledow na zdjeciu producenta tez nie do konca "kierunkowy". Tutaj moje pytanie, czy sprzedawca nie wie o czym pisze, czy moze mozna zastosowac te ledy po bokach jako kierunki? Wyslalem pytanie do sprzedawcy ale na razie nie mam odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawasaki ZXR Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Być może ta czasza ma światła podobnie jak np. w bmw e60 :biggrin: Po zaświeceniu ciągle świecą na pomarańczowo ale nie są one kierunkowskazami :wink: A przerabiać instalacje itp. raczej nie mam sensu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi