SKUFi Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Witam serdecznie, bez zbędnego gadania przejdę do konkretów. Otóż mam Yamahe DT 50 2004r. I posiadam w nim chiński iskrownik ze statorem. Problem w tym, że nie potrafię ustawić zapłonu. (Ustawiałem na oko, bez dokładnego wyznaczania GMP i opóźnienia, proszę o nie hejtowanie mnie, wiem że groziło to wywaleniem głowicy w kosmos ale wtedy nie wiedziałem ze to ma jakieś znaczenie) Zwracam się do was z pomocą, brać się za to czy lepiej oddać to jakiemuś fachowcy? (W moim miescie ze świeczką takich szukać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 zapłon elektroniczny możesz ustawić prawidłowo tylko lampą stroboskopową nie ma innego sposobu..........Swoją drogą masz tam jakieś mody ? z tego co ja kojarzę w AM6 nie da się regulować zapłonu ( to jest AM6 ? ) Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi