majkelpl Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Łamiesz mi serce. Ono i tak juz złamane ...No popatrz, a ja specjalnie swojego pociełem i jeszcze bardziej obnizyłem :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Ono i tak juz złamane ...No popatrz, a ja specjalnie swojego pociełem i jeszcze bardziej obnizyłem :biggrin: To dopiero musi się ciężko takim niskim jeździć. P.S. U mnie nie ma co się łamać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 To dopiero musi się ciężko takim niskim jeździć. Prościzna i bardzo fajowo :rolleyes: P.S. Coś tam chyba jednak by sie znalazło :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Prościzna i bardzo fajowo :rolleyes: P.S. Coś tam chyba jednak by sie znalazło :biggrin: Kiedyś jak jechałam takim obniżonym to zakręt jak tirem trzeba było brać. Ale może ja zwyczajnie nie potrafię jeździć.P.S. Zawsze są żebra :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Majkel, Ty tu z kranami nie wcinaj się między zakąskę jak chłopak jest na dobrej drodze. Poszukaj, pokupuj a wreszcie trafisz na coś co pokochasz i wtedy kumple będą docinać Ci, że właśnie tym śmigasz. Daj sobie czas. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Kiedyś jak jechałam takim obniżonym to zakręt jak tirem trzeba było brać. Ale może ja zwyczajnie nie potrafię jeździć.P.S. Zawsze są żebra :D Chyba jednak nie potrafisz ..... To nie czopek z widelcem na 3 metry, składa sie jak normalne moto.P.S. ..... i sobie sama je poskładasz Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulik Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Tak na marginesie czy Warriorów nie skończono produkować jakoś w 2009? jest sens kupowac 8 letnie bajki z półki "performance"? Przecież wiadomo jak na nich jeździł poprzedni właściciel ;)Bardzo mi sie ten motocykl podobał ale ostatecznie wygrał rozsądek, bo miałem świadomośc że bym się nim długo nie nacieszył zanim zaczęłyby się bez ustanne wizyty w serwisie. Cytuj www.wojciechmazur.pl - grafika, design, ilustracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi