siaju Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Cześć!Jestem w trakcie kursu na prawo jazdy kategorii A (mam plan zdać jeszcze w tym roku) i czytam Wasze forum od dłuższego czasu z racji, że aktualnie ujeżdżam Junaka 131 na prawo jazdy kategorii B.Przeglądam oferty motocykli z okolic wielkopolski (mieszkam w Poznaniu) i w oczy rzucił mi się poniższy sprzęt:https://www.olx.pl/oferta/honda-hornet-leovince-pciii-puig-lsl-titax-k-n-r-g-hyperpro-womettech-CID5-IDfNMqR.htmlCzy ktoś zna ten motocykl / właściciela? Czy po zdjęciach / opisie widać jakieś problemy? Na co zwrócić uwagę przy ewentualnych oględzinach? No i czy cena (bez możliwości negocjacji) jest adekwatna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Cena kosmos jak za 10 letniego Horneta. Rozumiem, że ktoś włożył w niego sporo kasy ale powinien być świadomy, że nigdy tego nie odzyska. Za tyle to kupisz 4 letniego Street Triple i jeszcze zostanie sporo gotówki na podstawowy serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi