kumpel kalamitki Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Jak w temacie bańka Valvoline oryginalnego po przebiegu max 200km . Prawie 4 litr, brakuje może ze 100-200 gram. Olej w oryginalnej bańce olej. odbiór osobisty w centrum Białegostoku. Olej jak nowy, użyty do testu, serio. Edytowane 2 Października 2016 przez kumpel kalamitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 2 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Jak w temacie , oryginalny olej , na którym testowo przejechałem max 200km. olej jak nowy ;), Odbiór w Białymstoku w centrum miasta. Olej użyty był do testu, serio, serio. Edytowane 2 Października 2016 przez kumpel kalamitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 2 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 poprawiłem literówki, bo fakt, że drżącą ręką było :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 2 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 jaki wynik test? i co było testowane? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 2 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Na tym etapie 3 oleje z najpopularniejszej się wydaje klasy lepkościowej 10W40 Valvoline SynPower, Luqu Moly pół syntetyk i Motul 7100 syntetyk. No może jeszcze jakiś z bardziej samochodowych marek kupie Elf czy Castrol czy inny Mobil, ale 4T rzecz jasna. Jakieś pomysły ??? ps.na pierwszy rzut okaz bardzo pozytywnie zaskoczył Motul 7100 syntetyk przy pierwszym teście porównawczym w niskiej temp bliskiej i poniżej zera i wysokiej 120 st C.Psioczyłem strasznie na Motula 5100, ale ten w pełni syntetyczny rokuje bardzo dobrze na tą chwilę.Może dlatego, że w pełni oryginalny ? Edytowane 2 Października 2016 przez kumpel kalamitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi