Skocz do zawartości

Yamaha FZS 600 Fazer, 2002 r.

Glenroy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Mam do sprzedania Yamahę FZS 600 Fazer z 2002 roku, w moich rękach od sierpnia 2013. Sprzęt zadbany, regularnie serwisowany, w super stanie tak mechanicznym, jak i wizualnym. Aktualnie na liczniku około 21.000km, kupiłem go, kiedy miał rzekomo 10.000 km. Osobiście jeździłem nim głównie w weekendy i wolne dni, głównie krótkie przeloty "w koło komina", jestem rozsądnym i spokojnym motocyklistą, motocykl nie był katowany, nie "palił sandała", nie "latał na gumie", chętnie udzielę odpowiedzi na wszelkie pytania, maszyna pewna, nie mam nic do ukrycia :).

Wyposażony jest w:
-Akcesoryjną kierownicę
-Akcesoryjne regulowane klamki
-Akcesoryjne ciężarki kierownicy
-Wysoką, ciemną szybę
-Przewody hamulcowe w oplocie
-Podgrzewane manetki
-Wskaźnik biegów
-Podwójne zasilające gniazdo USB
- Opony Michelin Pilot Road 2 z przebiegiem ok. 9.000 km
-Napęd DID 530VX + zębatki JT z przebiegiem ok. 6.000 km
-Dodatkowo, aktualnie zdemontowany, stelaż pod kufer centralny Givi Monorack, z płytą Givi Monokey

Z motocyklem oddaję dodatkowo oryginalne klamki, szybę, przewody hamulcowe i manetki.

Na kolejny sezon trzeba wymienić olej z filtrem, zajrzeć do filtra powietrza i możliwe, że będzie trzeba zrobić synchronizację gaźników.

http://www.olx.pl/oferta/yamaha-fzs-600-fazer-CID5-IDhDqh1.html

7.600 PLN [do delikatnej negocjacji].

Pozdrawiam.