Glenroy Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Witam serdecznie. Mam do sprzedania Yamahę FZS 600 Fazer z 2002 roku, w moich rękach od sierpnia 2013. Sprzęt zadbany, regularnie serwisowany, w super stanie tak mechanicznym, jak i wizualnym. Aktualnie na liczniku około 21.000km, kupiłem go, kiedy miał rzekomo 10.000 km. Osobiście jeździłem nim głównie w weekendy i wolne dni, głównie krótkie przeloty "w koło komina", jestem rozsądnym i spokojnym motocyklistą, motocykl nie był katowany, nie "palił sandała", nie "latał na gumie", chętnie udzielę odpowiedzi na wszelkie pytania, maszyna pewna, nie mam nic do ukrycia :). Wyposażony jest w:-Akcesoryjną kierownicę-Akcesoryjne regulowane klamki-Akcesoryjne ciężarki kierownicy-Wysoką, ciemną szybę-Przewody hamulcowe w oplocie-Podgrzewane manetki-Wskaźnik biegów-Podwójne zasilające gniazdo USB- Opony Michelin Pilot Road 2 z przebiegiem ok. 9.000 km-Napęd DID 530VX + zębatki JT z przebiegiem ok. 6.000 km-Dodatkowo, aktualnie zdemontowany, stelaż pod kufer centralny Givi Monorack, z płytą Givi MonokeyZ motocyklem oddaję dodatkowo oryginalne klamki, szybę, przewody hamulcowe i manetki.Na kolejny sezon trzeba wymienić olej z filtrem, zajrzeć do filtra powietrza i możliwe, że będzie trzeba zrobić synchronizację gaźników.http://www.olx.pl/oferta/yamaha-fzs-600-fazer-CID5-IDhDqh1.html 7.600 PLN [do delikatnej negocjacji]. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi