Shokei Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Witam, tak jak w temacie chce kupic manetki rizoma do rs 125 nowa buda na kierownice 22 mm taka mam i takie sa rizomy. Oto te manetki;http://allegro.pl/manetki-rizoma-aluminium-22mm-uniwersalne-czarne-i6477032907.htmlCzy one beda pasowac do rs? I czy sa kompletne tzn z rollgazem gotowe do zalozenia? I co jesli np kierownice mam dluzsza od tych manetek i nie beda one dolegac do przelacznikow od kierunkow i swiatel bo orginalne manetki sa dosyc dlugie a te sa krutsze co wtedy zrobic, skrucic kierownice ?xdPrzepraszam za ortigrafie ale pisalem w pospiechu.Bede wdzieczny za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) W opisie zastanawia mnie pewne specyficzne określenie towaru: "... z logiem firmy Rizoma ... " Edytowane 8 Września 2016 przez jarenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shokei Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Mozliwe ale to szczegol najwyzej kupie z innej aukcji albo od producenta bezposrednio tylko niepokoi mnie jedna musc czy one beda pasowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi