Abrumm Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam.Mam problem gdy zakręcałem czujnik temperatury w głowicy przekręciłem i urwał sie gwint co prawa wyciągłem bez problemu ale mam dziure w tym miejscu i nie mam co w to miejsce wkręcić bo zwykłe śruby mają inny gwint a nie chce zniszczyć tego w głowicy. Jak wiecie trudno jak diabli dorwać ten czujnik . Napiszcie o czego będzie pasował bez problemu nie musi działać ( chodz jak by działał to by było wspaniale bo to zawsze sie przyda) po prostu żeby był szczelny bo płyn mi ucieka i nie moge nawet odpalić . POMOCY !!!!!! Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Abrumm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spaliniarz Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Napewno coś dobierzesz w sklepie z czesciami samochodowymi albo narzedziowymi tylko ciezko zeby było coś nierdzewiejącego , a na allegro szukałeś tam mozna znaleźć wszystko ... Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Spaliniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Weź to tco wyciągnąłeś i idź do sklepu motoryzacyjnego, kolesie mają katalog i będzie tanio i szybko. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrumm Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) I chyba będę musiał tak zrobić jak piszecie. Spaliniarz tak szukałem i nic ta część jest prawie nie dostępna Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Abrumm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spaliniarz Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 pierwsze wejscie i jest kiepsko szukasz :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrumm Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) ale to na czym znalazłeś ? podaj linka :)tam jest tak jak by drobniejszy gwint wiesz o co chodzi nie ?na tym czujniku pisze ns 40 to jest zakres pomiarów albo coś takiego ? Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Abrumm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi