Ario Opublikowano 1 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2004 Witam, Jeżeli ktoś z Was tam będzie to czy mógłby rozglądnąć się za reflektorem do Fazer (Yamaha FZS 600 '98 ). Jeżeli będą jakieś (ale nie klejone czy jakieś inne robione) to czy możecie wziąć numer tel. od sprzedającego i przesłać mi na PW? Będę zobowiązany! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2004 Zobaczcię i dla mnie za stelażem lampą przedniąpługiem dla GSX600F (nowy model - jajo)będę zobowiązany za jakies namiary na sprzedajacego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 2 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 hej a może ktoś popytac o zegar prędkościomierza, może być z uszkodzonym mechanizmem do Horneta '98, albo cały prędkościomierz tyż może być :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 2 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 Łodzianie gdzie jesteście ?!?!?!?!?!?!?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 2 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 ja jade jak nie zapomne to popytam - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 2 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 tez jade, ale czy ja wogule te elementy rozpoznam? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Johnus_Pain Opublikowano 2 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 No nareszcie może się przydam. Popytamy z kumplem, na pewno coś się złapie... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 3 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 Ario ja nie wiem czy bede jutro bo dzis nie pojechalem ,ale dalem wszystkie info. od ciebie kumplowi i jak znajdzie w ladnym stanie to ma mi przeslac nr. kolesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebJaw Opublikowano 3 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 Ario.Byłem dzisiaj (pt) i był jeden reflektor ale cały poklejony (ze 100 kawałków chyba) i przerobiony na jakieś soczewki czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Ario.Byłem dzisiaj (pt) i był jeden reflektor ale cały poklejony (ze 100 kawałków chyba) i przerobiony na jakieś soczewki czy coś. fuck, trudno, ale dzięki wielkie SebJaw!! a reszta chłopaków? może coś widzieliście? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 ja nawet niewiedzialem jak toto wyglada, wiec przykro mi ale kupilem sobie bak do CZ i stopke boczna do SHL (nowa, jeszcze z cena) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi