bobofrut Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Witam mam od 3 miesięcy eliminatora 125 , zapala na zimnym i ciepłym silniku bez problemu na luzie na obroty tez wchodzi płynnie problem polega na tym że :wrzucając bieg i trzymiąc sprzęglo wysokie obroty są a jak popuszczam żeby ruszyć niema gdzie szukac problemu :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Moze czas zainwestowac w tetrowke ;)Co sie dzieje jak juz popuszczasz? Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobofrut Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zchodzi z obrotów i zgaśnie sasiad muwił że może moduł sterujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Jezdziles nim juz? Czy probujesz ruszyc 3 miesiac? Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobofrut Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) jeżdziłem od poczatkuprzyjechałem wieczorem po przejażdżce i wstawiłem do garażu rano w staje do pracy odpalam jak by nic pochodził chwilke wrzucam bieg i zdziwienie wielkie Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez bobofrut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Sprawdz przewody, zobacz czy nic sie nie wypielo. Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobofrut Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 elektryka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 a moze masz zle wyregulowane sprzeglo? albo gaznik spr. Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobofrut Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 do tej pory było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Byc moze uzyles dobrego czasu - 'bylo' ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobofrut Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 gaznik chyba nie na wolnych wchodzi na wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajni Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 WitamPowiedz mi przyjacielu co było przyczyną tego wygaszania silnika bo mam identyczną sytuację w EL250 i za chińskiego boga nie umiem sobie z tym poradzićz góry dziękuję . PozdrawiamWystarczyło prysnąć sprajem włącznik bocznej stopki ( kosy ) i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi