Gregor Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Ja Ci powiem chłopie że the best jest FJR 1300 lub XJR 1300 (posiadam ;-)). Ponieważ jesteś z gdynii możemy się spotkać i pooglądasz, sam ocenisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 ciekawa to dyskusja, nie powiem. osobiscie w rankingu z tych trzech prowadzi suzuki. ale moznaby jeszcze wziac pod uwage Varadero, jak dla mnie klasa wyzej. Fazer jest wsciekly, ale do ujazmienia, a o tdm- brak u mnie zdania. szerokiej drogi! i długiej turystyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baldman Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 Witam. Jestem za fazerkiem 1000.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Gdynia Opublikowano 17 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 Fazer fajny, ale trochę obawiam się, że za mocny 146 KM, przesiadam się zaledwie z 50 KM, tdm-jest pośredni, do fazera chyba muszę "dorosnąć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baldman Opublikowano 18 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2004 Moje zdanie jest takie: Jeśli masz dobrze poukładane pod czachą, to motocykl o mocy 150 KM będzie wzbudzał u Ciebie respekt. Będziesz miarowo operował manetką gazu i nic się nie stanie. Jeżeli cżłowiek umie uszanować moc jaka drzemie w moto jakim się porusza, to nie ma żadnego problemu aby zakupić Fazerka.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Gdynia Opublikowano 19 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 tak, masz rację, ja mam dwóch synów i chcę jkeszcze trochę popatrzeć jak dorastają.Sprzedałem w końcu mojego FREEWINDA :lol: , i juz na dobre rozpoczynam polowanie na dobry egzemplarz z ww poruszanych w dyskusji.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtdm Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 A ja bym wybrał tdm-ę wkońcu zależy Ci na uniwersalnym sprzęcie nieprawdaż???? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 1) Fazer 2) TDM3) Suzuki To moje prywatne zdanie.W takiej kolejności własnie Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi