juhas77 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 W moim HD zamontowane jest takie dziwne ustrojstwo. Kto może mi powiedzieć co to jest i do czego służy. Podpięte to jest pod wtryski i sondę lambda. Jak widać na załączonych zdjęciach są tam 3 potencjometry do regulacji. Jest tam na tym napis O2. Kolega mówi żeby to wypiąć bo do niczego to nie potrzebne i wgrać stage1. Może szanowne grono coś podpowie. Sory za jakość zdjęć ale kupując HD brakło mi na nowy telefon :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winiar Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 to jest power commander. zmienia mapy wtrysku paliwa. stosuje sie najczesciej po wymianie tlumikow na akcesoryjne by nie strzelalo w rury jak rowniez w celu podniesienia mocy. mozesz regulowac i zieniac mapy zmieniajac ustawienia. dokladnie nie wiem jak jest w PC bo osobiscie posiadam FI2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juhas77 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 to jest power commander. zmienia mapy wtrysku paliwa. stosuje sie najczesciej po wymianie tlumikow na akcesoryjne by nie strzelalo w rury To muszę mieć to źle zestrojone bo ładuje w wydechy,że nikt za mną nie chce jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARAS Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 To że ci ładuje w wydechy to może masz nie szczelny wydech nie koniecznie musi być wina tego "ustrojstwa" ..... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winiar Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 odpowiednie ustawienie moze eliminowac walenie w wydechy ale czasem i tak sie zdaza, ze strzela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGlub Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 A to nie jest modyfikator sygnału z sondy lambda do oszukiwania ecu? Taki pseudo powercommander. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juhas77 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 A to nie jest modyfikator sygnału z sondy lambda do oszukiwania ecu? Taki pseudo powercommander.Tak mówi właśnie kolega. Jak będzie czas to spróbuję to wymontować i zobaczymy jaki będzie efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winiar Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 wydawalo mi sie, ze to prawdziwy PC. zdjecia slabej jakosci. Tak jak pisalaem ja mam FI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi