Nitomen Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 witam No wiec , VFR sie sprzedaje ....oj ciezko bedzie szarpnac za nia cos rozsadnego ...9 tys i zadnego telefonu od 2 miesiecy prawie.... No ale jak juz sie za te 7 ;) sprzeda , to mysle o XTZ 750 ...po VFR to taki skok w bok ...gazniki , brak kontrolek , w pelni analogowy zegar , ale wkoncu byl by to wygodny motocykl, na kazda droge, z 21 calowym kolem z przodu , z podkresleniem "droge" w tym tez jakies szuterki , bruk itp. , bo od offu mam LC4 ;) . Ktos mial z tym doczynienia ? daje to rade ? 70 kunia na szosie dupy nie urywa ...np GS 1100 dla mnie to mul.. i to po przesiadce z XR 600 . Ale czy te motocykle sa warte wydania tych 8 - 9 tys za roczniki z 95 , 96...maja troszke wad, hamulce , zawias , mase , regulator i dosc delikatna rame ( znajomy mial , to spawal w kilku miejscach) ,ale przyznam ze bardzo mi sie podoba XTZka :) , wolal bym LC8, ale kasy szkoda ,....A moze bujac sie dalej tym co mam i dozbierac do LC8 :) . Poki co nie zapowiada sie wyjazd w dluzsza trase ,zazwyczaj krece sie w kolo komina , robiac te kilka stowek na raz .. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beniamin Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Użytkuję od dość dawna i jakoś nie bardzo mam na co zamienić, chyba że zrobią coś takiego; http://images.mcn.bauercdn.com/upload/302510/images/1752x1168/YAMAHA%20MT-09%20TRIPLE%20TENERE%20CONCEPT.jpg?mode=max&quality=90&scale=down Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ja bym sobie dał spokój z tym XTZ 750. Za 20-letni motocykl o niezbyt dobrych osiągach, bardzo prosty prawie 10 tys zł to zbyt wygórowana cena.Lepiej dołóż nie żałuj i kup KTM-a.Swego czasu znajomy kupił 8-letniego Transalpa za 15tys zł. Gdy się dowiedział, że za nieco ponad 20tys.zł można było w tym samym czasie nabyć nówkę hondę NC700X to mało zawału nie dostał ze złości. Wiem, że to trochę inny typ motocykla ale dołożyłby 5 tys (które miał) i miałby "nówkę". Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 mam xtz, ogólnie ch**nia, raczej go sprzedam.Dobry xtz to max 7 tyś z dodatkami.Ani w tym w teren ani na szose, no chyba że jeździsz wolna bo wtedy da rade tu i tu.Bezawaryjne to one były 20 lat temu, teraz to takie osiołki, do jeżdżenia po wsiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi